Herta Bio Apicole

Mierea de salcâm produsă în Mărginimea Sibiului, medaliată cu aur, este vedetă la Festivalul European BIO de la Ibăneşti

Mierea românească de salcâm, produsă în Mărginimea Sibiului, medaliată de aur la Festivalul Organic European şi dăruită Papei Francisc în timpul vizitei pe care premierul Marcel Ciolacu a făcut-o la Vatican, este vedeta Festivalului European BIO şi al Tradiţiilor Locale, aflat în desfăşurare pe Platoul Fâncel din comuna Ibăneşti, pe Valea Gurghiului, potrivit Agerpres. “La […]

Mierea de salcâm produsă în Mărginimea Sibiului, medaliată cu aur, este vedetă la Festivalul European BIO de la Ibăneşti Citeste Mai Mult

Mierea – aliment funcţional cu numeroase utilizări în medicina tradiţională şi în cea modernă

Utilizarea mierii în alimentaţia omului, precum şi în terapie are o istorie îndelungată. Mierea a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri datorită valorilor sale terapeutice şi nutritive deosebite. A fost unul dintre alimentele cele mai căutate de oameni de-a lungul istoriei, fapt dovedit de descoperirile arheologice găsite în vasele ceramice preistorice din Europa,

Mierea – aliment funcţional cu numeroase utilizări în medicina tradiţională şi în cea modernă Citeste Mai Mult

Miere din Sibiu, certificată ecologic, ofertată la SIAL Paris, cel mai mare târg de produse organice și convenționale din Europa/”Suntem mândri că, după multă muncă, vine și răsplata” – Cosmin Herța, apicultor

După 12 ani de muncă dedicată în apicultura organică, Herța Bio Apicole a ajuns să fie un reper în industria apicolă românească și internațională. Cu numeroase certificări ecologice, recunoașteri prestigioase pentru produsele sale, inclusiv certificarea de „produs montan” și „produs crud organic”, compania a fost medaliată cu aur pentru calitatea excepțională a mierii sale. Aceste eforturi

Miere din Sibiu, certificată ecologic, ofertată la SIAL Paris, cel mai mare târg de produse organice și convenționale din Europa/”Suntem mândri că, după multă muncă, vine și răsplata” – Cosmin Herța, apicultor Citeste Mai Mult

Herța Bio Apicole: „Mierea noastră reflectă puritatea locului unde albinele culeg”

Într-un interviu realizat în exclusivitate cu FoodBiz, Ioan Cosmin Herţa, CEO al companiei Herța Bio Apicole, ne dezvăluie drumul parcurs de la o pasiune începută în 2012 cu doar doi stupi, până la recunoașterea internațională a mierii românești la marile târguri organice din lume. Mierea de salcâm produsă în Mărginimea Sibiului de către Herța Bio

Herța Bio Apicole: „Mierea noastră reflectă puritatea locului unde albinele culeg” Citeste Mai Mult

Fermier cu valoare adăugată: Un fost director executiv, cu 78 de oameni în subordine, a devenit apicultor / Produce miere bio în propria mini fabrică și reprezintă România la evenimente internaționale de top

Ioan-Cosmin Herța, producător de miere bio și produse derivate la Herta Bio Apicole, este un antreprenor care a simțit nevoia să își lanseze propria linie de produse procesate, ducând apicultura la un alt nivel, inclusiv de profitabilitate. În perioada primei facultăți, Științe Economice, Herța mergea la sală și consuma polen crud – un produs foarte bogat în

Fermier cu valoare adăugată: Un fost director executiv, cu 78 de oameni în subordine, a devenit apicultor / Produce miere bio în propria mini fabrică și reprezintă România la evenimente internaționale de top Citeste Mai Mult

Gustul mierii ecologice românești ajunge în Coreea de Sud: Un apicultor din Sibiu reprezintă țara noastră la târgul SEOUL FOOD

Herța Bio Apicole, o firmă românească dedicată producției de miere și alte produse apicole ecologice, a fost selectată pentru a reprezenta România la târgul SEOUL FOOD din Coreea de Sud „Suntem încântați să anunțăm că Herța Bio Apicole, o companie din Localitatea Galeș jud Sibiu (mărginimea Sibiului – n.r.), a fost selectată pentru a reprezenta

Gustul mierii ecologice românești ajunge în Coreea de Sud: Un apicultor din Sibiu reprezintă țara noastră la târgul SEOUL FOOD Citeste Mai Mult

Românul care a dat lovitura cu un produs natural indispensabil. Afacerea de succes cu miere biologică dintr-o făbricuță de 100.000 de euro

În inima României, o afacere de familie a reușit să se distingă prin dedicarea și pasiunea pentru apicultură, devenind un model de succes într-un domeniu unde calitatea și respectul pentru natură sunt esențiale. Herța Bio Apicole, inițiată în 2012 de Ioan Cosmin Herța, a început cu doar doi stupi și a evoluat într-o făbricuță modernă,

Românul care a dat lovitura cu un produs natural indispensabil. Afacerea de succes cu miere biologică dintr-o făbricuță de 100.000 de euro Citeste Mai Mult

Ioan-Cosmin Herța, apicultor ale cărui produse au ajuns pe masa Papei, despre importurile din China și alte state: „Miere spălată” / Mierea adevărată e un medicament / „Nu poți să extinzi piața pe partea de ecologic, pentru că te lovești de pesticide!”

Ioan-Cosmin Herța, producător de miere bio la Herța Bio Apicole, consideră că ar putea să recolteze miere de floarea-soarelui, de rapiță sau de coriandru, dar din păcate culturile sunt stropite și automat nu mai poate face asta. „Nu pot să interzic nici fermierului să-și stropească cultura, pentru că el are o producție mai mare, deoarece folosește

Ioan-Cosmin Herța, apicultor ale cărui produse au ajuns pe masa Papei, despre importurile din China și alte state: „Miere spălată” / Mierea adevărată e un medicament / „Nu poți să extinzi piața pe partea de ecologic, pentru că te lovești de pesticide!” Citeste Mai Mult

El este Cosmin Herța, tânărul român cu o afacere de succes în apicultură. Mierea sa a ajuns în cămările Papei Francisc la Vatican

Povestea de succes a românului Cosmin Hertea, un tânăr apicultor din Sibiu. Mierea produsă de el a ajuns în cămările Papei Francisc la Vatican. Povestea lui Cosmin Herța începe cu grădina pe care a primit-o moștenire la Galeș, în Mărginimea Sibiului. În 2012 și-a luat doi stupi și pentru că i-a plăcut să lucreze cu albinele, în scurt timp

El este Cosmin Herța, tânărul român cu o afacere de succes în apicultură. Mierea sa a ajuns în cămările Papei Francisc la Vatican Citeste Mai Mult

Noua generație de fermieri: Cum arată o făbricuță de 100.000 de euro din Mărginimea Sibiului, unde se produce miere biologică naturală

La începutul acestei luni Guvernul României oferea Papei Francisc, în cadrul unei vizite oficiale, mai multe borcane cu miere ecologică produsă în mărginimea Sibiului. Reporterul Turnul Sfatului a vizitat mica făbricuță a Herța Bio Apicole din satul Galeș pentru a vedea cum se produce mierea biologică naturală într-o fabrică în care s-au investit 100.000 de euro,

Noua generație de fermieri: Cum arată o făbricuță de 100.000 de euro din Mărginimea Sibiului, unde se produce miere biologică naturală Citeste Mai Mult

Cosul De Cumparaturi
×