Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Despre noi

Principiile noastre:

Față de client – siguranța produsului comercializat;
Față de produs – Calitate fara compromisuri pentru întreg procesul de producție și ambalare.
Față de societate – Promovăm alimentele bio. „Suntem ceea ce mâncăm”.

Cine suntem?

Herța Bio Apicole SRL este o întreprindere ce are la bază o echipă de apicultori profesioniști cu studii și experiență de peste 12 ani în creșterea albinelor si productia de miere si alte produse apicole.

Din dorința de a ne extinde pe piața românească cat si internationala și a oferi produse apicole 100 % naturale,  autohtone, fără chimicale,  antibiotice sau alte adaosuri, am pus bazele formării unei linii de îmbuteliere și ambalare profesionale cu utilaje și echipamente de ultimă generație (in conformitate cu standardele europene) prin care urmărim sa menținem calitatea superioară a produselor in toate etapele prin care trec până la comercializare: productie, îmbuteliere, ambalare, depozitare. 

Menționăm faptul că fiecare lot de miere este certificat ecologic și supus unor analize amănunțite in laboratoare DSVSA. Deținem certificare ecologica atat pentru stupina cat și pentru întreg fluxul tehnologic prin care se execută procesul de îmbuteliere și ambalare. 

Prin sloganul “Bee the change” indemnam pe fiecare sa se orienteze către consumul de produse apicole ecologice și  sa incerce cu  încredere produsele noastre. “Fiti puternici! Mancati  sănătos”.

Participarea la Târgul European de Produse Bio, a adus echipei Herta Bio Apicole cele 3 medalii de aur! Am obținut locul 1 pentru toate sortimentele noastre, cea mai buna miere de salcâm/tei/poliflora! La selectie au participat 7 tari din Uniunea Europeană și alte firme din Romania cu produse apicole certificate ecologic. Jurizarea produselor a fost făcută de către un grup de specialiști de prestigiu din Romania și statele reprezentate, inclusiv Secretarul de stat al ministerului Agriculturii. Așadar Premiul cel mare rămâne în Romania.
Suntem mândri de rodul muncii noastre!
 
 

Numerele noastre

4800 +
Flori/zi
+
Albine/stup
+
Sortimente
5/5
Probabil cea mai buna miere pe care am gustat-o!
Ana M.
calitate garantanta herta apicole sibiu

Produse Certificate

Produsele comercializate de Herta Bio Apicole au certificarea de produse ecologice.

Cosul De Cumparaturi
×