Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Despre noi

Principiile noastre:

Față de client – siguranța produsului comercializat;
Față de produs – Calitate fara compromisuri pentru întreg procesul de producție și ambalare.
Față de societate – Promovăm alimentele bio. „Suntem ceea ce mâncăm”.

Cine suntem?

Herța Bio Apicole SRL este o întreprindere socială ce are la bază o echipă de apicultori profesioniști cu studii și experiență de peste 10 ani în creșterea albinelor. 

Din dorința de a ne extinde pe piața românească și a oferi produse apicole 100 % naturale,  autohtone, fără chimicale,  antibiotice sau alte adaosuri, am pus bazele formării unei linii de îmbuteliere și ambalare profesionale cu utilaje și echipamente de ultimă generație (in conformitate cu standardele europene) prin care urmărim sa menținem calitatea superioară a produselor in toate etapele prin care trec până la comercializare: îmbuteliere, ambalare, depozitare. 

Menționăm faptul că fiecare lot de miere este certificat ecologic și supus unor analize amănunțite in laboratoare DSVSA. Deținem certificare ecologica și pentru întreg fluxul tehnologic prin care se execută procesul de îmbuteliere și ambalare. 

Prin sloganul „Bee the change” va îndemnăm sa va orientati către consumul de produse apicole ecologice și  sa incercati cu  încredere produsele noastre. Fiti puternici! Mancati  sănătos!

Numerele noastre

4800 +
Flori/zi
+
Albine/stup
+
Sortimente
5/5
Probabil cea mai buna miere pe care am gustat-o!
Ana M.
calitate garantanta herta apicole sibiu

Produse Certificate

Produsele comercializate de Herta Bio Apicole au certificarea de produse ecologice.

Cosul De Cumparaturi
×