Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Miere BIO Poliflora Plic – 50buc

(O recenzie client)

52lei

Miere BIO Poliflora Plic – Este solutia ideală pentru domeniul HORECA. Zahărul oferit la cafea se poate înlocui cu un plic de miere bio polifloră, astfel, produsele și serviciile dumneavoastră vor fi mult mai apreciate de către clienți

 

Mierea poliflora la plic este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale. Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare. Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai inchise la culoare. Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare. Mierea polifloră are gust și aromă puternică.

BENEFICII PRODUS :

Excelent remediu pentru oboseala fizică și psihică;
Previne problemele de creștere și demineralizare a oaselor;
Îmbunătățește activitatea inimii și a ficatului;
Crește nivelul de hemoglobină din sânge (ajută la transportul oxigenului către organe și mușchi) ;
Luptă împotriva anorexiei ;

miere eco certificata Herta Bio Apicole Sibiu

Stoc epuizat

Miere BIO Poliflora Plic – este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.

1 recenzie pentru Miere BIO Poliflora Plic – 50buc

  1. Georgeta Florescu

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Cosul De Cumparaturi
×