Mierea Ecologică Polifloră, obținută din nectarul florilor de munte, este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din câte există. Acest sortiment este produs la poalele muntilor Cindrel, în Mărginimea Sibiului, o zonă montană curată, nepoluată, ferită de industrializare. Este recoltată de la familii de albine certificate ecologic.
În stupină nu se folosesc tratamente chimice, antibiotice sau alte adaosuri. Este compusă din zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu).
Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare. Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai închise la culoare. Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare. Mierea polifloră are gust și aromă puternică. Întreaga producție este ambalată printr-un flux tehnologic modern, profesionist, conform standardelor europene și care, de asemenea, este certificat ecologic.
Andreea Rusu –
Prima dată am cumpărat când ați fost la Minister și mi-a plăcut fff. mult ,apoi am făcut comanda .Sunt f. încântată de mierea dv. ,este DELICIOASĂ !
DAN –