Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Pachet 3x Borcane Miere Bio Ecologică 1000g

(7 recenzii de la clienți)

161lei

Miere BIO Ecologică poliflora 1000g- Mierea poliflora este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale. Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare. Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai inchise la culoare. Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare. Mierea polifloră are gust și aromă puternică.

Mierea BIO Ecologică de tei 1000g– Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calitatile exceptionale ale florilor din care provine. Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere, continutul sau fiind bogat in vitamine (in special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori si o cantitate insemnata de mana (cu toate proprietatile acesteia), etc. este fluida pana toamna, cand la temperaturi scazute cristalizeaza cu cristale mari, in sedimente existand o cantitate importanta de polen. Dupa aceasta cristalizare culoarea devine albicioasa iar gustul mai catifelat.

Miere BIO Ecologică de Salcâm 1000g – o miere monofloră culeasă în general de la o singură specie de plantă, respectiv salcâm. Este asimilată foarte uşor de organism, oferind energie şi substanţe bioactive şi nutritive. Mierea de salcâm conține majoritatea mineralelor esențiale organismului uman: fosfor, potasiu, cupru, fier, calciu, mangan, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5 și B6. enzime, flavonoide, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic). În totalitate, mierea de salcâm conţine 435 substanţe.

miere eco certificata Herta Bio Apicole Sibiu

Miere BIO ecologică  poliflora 1000g- Mierea poliflora este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista.

Miere BIO ecologică de tei 1000g – Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calitatile exceptionale ale florilor din care provine.

Miere BIO ecologică de salcâm 1000g-  o miere monofloră culeasă în general de la o singură specie de plantă, respectiv salcâm. Mierea de salcâm conține majoritatea mineralelor esențiale.

Cantintate

0,5 kg, 1 kg

7 recenzii pentru Pachet 3x Borcane Miere Bio Ecologică 1000g

 1. Alexandrina Dragu

  …mulțumesc pt.aceste produse apicole naturale…sunt f.încântată să cunosc oameni atât de minunați.,cu siguranță voi mai cumpăra.,abia aștept să termin ce mai am și voi reveni cu altă comandă…cu drag,Alexandrina .

 2. Svetlana Sendrea

  Super buna!!!pret +calitate

 3. Georgeta Florescu

 4. Dan florin Balteanu

  Sunt super…

 5. Dobre Trifu

  Polenul luat după sfat,l-am terminatOK, iar din miere mai ammmmmmmmm, că consum numai cîte o linguriță înainte de culcare și-iOK.

 6. liliana orbeciu

 7. Constanta Huidumac

  Este foarte buna.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul De Cumparaturi
×