Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Pachet “Family” – Fagure – Polen – Miere

(O recenzie client)

92lei

Fagure cu miere bio de salcam conţine miere, ceară, propolis și enzime

Numim „fagure” acea parte care închide fagurele, pentru ca mierea să rămână înăuntru, pentru că aceasta este mult mai lichidă la început și abia după un timp devine vâscoasă, deoarece este mutată de către albine dintr-o „cameră” în alta până pierde apă. Datorită acestui capac, ea își păstrează proprietățile cât timp este depozitată, iar apoi el este tăiat, când apicultorul vrea să recolteze mierea.

BENEFICII PRODUS :

Are acțiune antimicrobiană (datorită propolisului) și ajută la tratarea răcelilor și la prevenirea acestora. Căpăceala de albine este foarte utilă ca supliment, dacă vrei să previi infecțiile respiratorii, dar și infecțiile urechii.
Ajută la tratarea și prevenirea cariilor dentare și a altor probleme orale, pentru că sterilizează gura și elimină bacteriile care erodează suprafața dinților. Se mai spune despre fagurele de albine că ar ajuta și persoanele care suferă de parodontoză și boli ale gingiilor, însă îți recomandăm să consulți un medic stomatolog înainte de a aplica orice tratament naturist.
Propolisul este un bun tratament pentru paraziți intestinali, pe care îi elimină cu o rată de succes de 60%, conform studiilor.
Consumând regulat acest supliment, îți vei regla metabolismul și îți vei menține silueta;
Ajută sistemul cardiovascular și oferă vaselor de sânge mai multă elasticitate, fiind recomandat persoanelor care au tensiune arterială crescută, colesterol mărit sau sunt predispuse la ateroscleroză.
Este un antibiotic natural, care previne instalarea infecțiilor de orice tip în organism. Dacă vei consuma căpăceală de albine când ești bolnav, aceasta va grăbi vindecarea, dacă este administrată în paralel cu tratamentul prescris de medic.
Reglează glicemia, fiind o variantă perfectă de tratament pentru prediabetici. Căpăceala de albine poate fi luată și de către diabetici, având un efect pozitiv pe termen lung, alături de tratamentele cu nsulină și medicamentele prescrise de medic.
Căpăceala de albine este plină de substanțe benefice și antioxidanți, datorită prezenței propolisului, și ar putea avea efecte anticancerigene. S-a descoperit că propolisul are un efect pozitiv asupra cancerului de prostată, limitând dezvoltarea și înmulțirea celulelor canceroase.
Tratează afecțiunile stomacului, calmând hiperaciditatea gastrică și fiind benefic pentru persoanele care suferă de gastrită.

Polen ecologic crud poliflor, unul dintre cele mai pure și complete alimente, este un adevărat miracol al naturii, ce își demonstrează pe deplin numeroasele virtuți terapeutice.

În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. De aceea, polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman.

Polenul crud reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, iar mare parte dintre ele sunt sub formă de aminoacizi, care se absorb direct, fără efor­turi din partea organismului. Tocmai de aceea, polenul crud reprezintă o sursă excelentă de proteine vegetale, mai ales pentru vegetarieni sau pentru cei ce țin post.

BENEFICII PRODUS :

 Ajută la creșterea nivelului de energie
 Diminuează stările de oboseală cronică
 Întărește sistemul imunitar
 Contribuie la regenerarea florei intestinale
 Previne osteoporoza

Miere Ecologica Poliflora- Mierea poliflora este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale. Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare. Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai inchise la culoare. Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare. Mierea polifloră are gust și aromă puternică.

BENEFICII PRODUS :

 Excelent remediu pentru oboseala fizică și psihică;
 Previne problemele de creștere și demineralizare a oaselor;
 Îmbunătățește activitatea inimii și a ficatului;
 Crește nivelul de hemoglobină din sânge (ajută la transportul oxigenului către organe și mușchi) ;
 Luptă împotriva anorexiei ;

 

miere eco certificata Herta Bio Apicole Sibiu

Fagure cu miere bio de de salcam conţine miere, ceară, propolis și enzime.

Numim „căpăceală” acea parte care închide fagurele, pentru ca mierea să rămână înăuntru, pentru că aceasta este mult mai lichidă la început și abia după un timp devine vâscoasă, deoarece este mutată de către albine dintr-o „cameră” în alta până pierde apă. Datorită acestui capac, ea își păstrează proprietățile cât timp este depozitată, iar apoi el este tăiat, când apicultorul vrea să recolteze mierea.

Greutate0.45 kg

1 recenzie pentru Pachet “Family” – Fagure – Polen – Miere

  1. Carmen Pop

    Gust deosebit! Mierea nu lipsește din ceaiul întregii familii, iar polenul îl amestec în iaurtul copiilor. Fagurele delicios e favoritul celor mici. De obicei “dispare” primul din peisaj

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul De Cumparaturi
×