Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Pachet “Immunity” – Fagure – Miere Poliflora – Miere Tei

90lei

Fagure cu miere bio de salcam conţine miere, ceară, propolis și enzime

Numim „fagure” acea parte care închide fagurele, pentru ca mierea să rămână înăuntru, pentru că aceasta este mult mai lichidă la început și abia după un timp devine vâscoasă, deoarece este mutată de către albine dintr-o „cameră” în alta până pierde apă. Datorită acestui capac, ea își păstrează proprietățile cât timp este depozitată, iar apoi el este tăiat, când apicultorul vrea să recolteze mierea.

BENEFICII PRODUS :

Are acțiune antimicrobiană (datorită propolisului) și ajută la tratarea răcelilor și la prevenirea acestora. Căpăceala de albine este foarte utilă ca supliment, dacă vrei să previi infecțiile respiratorii, dar și infecțiile urechii.
Ajută la tratarea și prevenirea cariilor dentare și a altor probleme orale, pentru că sterilizează gura și elimină bacteriile care erodează suprafața dinților. Se mai spune despre fagurele de albine că ar ajuta și persoanele care suferă de parodontoză și boli ale gingiilor, însă îți recomandăm să consulți un medic stomatolog înainte de a aplica orice tratament naturist.
Propolisul este un bun tratament pentru paraziți intestinali, pe care îi elimină cu o rată de succes de 60%, conform studiilor.
Consumând regulat acest supliment, îți vei regla metabolismul și îți vei menține silueta;
Ajută sistemul cardiovascular și oferă vaselor de sânge mai multă elasticitate, fiind recomandat persoanelor care au tensiune arterială crescută, colesterol mărit sau sunt predispuse la ateroscleroză.
Este un antibiotic natural, care previne instalarea infecțiilor de orice tip în organism. Dacă vei consuma căpăceală de albine când ești bolnav, aceasta va grăbi vindecarea, dacă este administrată în paralel cu tratamentul prescris de medic.
Reglează glicemia, fiind o variantă perfectă de tratament pentru prediabetici. Căpăceala de albine poate fi luată și de către diabetici, având un efect pozitiv pe termen lung, alături de tratamentele cu nsulină și medicamentele prescrise de medic.
Căpăceala de albine este plină de substanțe benefice și antioxidanți, datorită prezenței propolisului, și ar putea avea efecte anticancerigene. S-a descoperit că propolisul are un efect pozitiv asupra cancerului de prostată, limitând dezvoltarea și înmulțirea celulelor canceroase.
Tratează afecțiunile stomacului, calmând hiperaciditatea gastrică și fiind benefic pentru persoanele care suferă de gastrită.

Miere Ecologica de Tei – Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calitatile exceptionale ale florilor din care provine. Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere, continutul sau fiind bogat in vitamine (in special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori si o cantitate insemnata de mana (cu toate proprietatile acesteia), etc. este fluida pana toamna, cand la temperaturi scazute cristalizeaza cu cristale mari, in sedimente existand o cantitate importanta de polen. Dupa aceasta cristalizare culoarea devine albicioasa iar gustul mai catifelat.

BENEFICII PRODUS :

 Remediu pentru tuse, răceala, pneumonii, astm, bronșite, laringite, tuberculoza ;
 Calmează stările nervoase si este un bun remediu împotriva stresului și a insomniilor ;
 Are efecte pozitive în cazul stărilor febrile ;
 Intervine în tratarea bolilor renale;
 Datorită conținutului ridicat în vitamine și aminoacizi intervine în înlăturarea stărilor de oboseala;
 Are o acțiune benefică în tratarea rănilor și arsurilor.

Miere Ecologica Poliflora- Mierea poliflora este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale. Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare. Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai inchise la culoare. Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare. Mierea polifloră are gust și aromă puternică.

BENEFICII PRODUS :

 Excelent remediu pentru oboseala fizică și psihică;
 Previne problemele de creștere și demineralizare a oaselor;
 Îmbunătățește activitatea inimii și a ficatului;
 Crește nivelul de hemoglobină din sânge (ajută la transportul oxigenului către organe și mușchi) ;
 Luptă împotriva anorexiei ;

 

miere eco certificata Herta Bio Apicole Sibiu

Stoc epuizat

Fagure cu miere bio de de salcam conţine miere, ceară, propolis și enzime.

Numim „căpăceală” acea parte care închide fagurele, pentru ca mierea să rămână înăuntru, pentru că aceasta este mult mai lichidă la început și abia după un timp devine vâscoasă, deoarece este mutată de către albine dintr-o „cameră” în alta până pierde apă. Datorită acestui capac, ea își păstrează proprietățile cât timp este depozitată, iar apoi el este tăiat, când apicultorul vrea să recolteze mierea.

Greutate0.45 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet “Immunity” – Fagure – Miere Poliflora – Miere Tei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul De Cumparaturi
×