Herta Bio Apicole

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

Cutie cadou 3 Borcane Miere Bio Ecologică (total 900g)

180lei

Miere BIO Ecologică poliflora 250g – Mierea poliflora este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale. Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare. Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai inchise la culoare. Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare. Mierea polifloră are gust și aromă puternică.

Mierea BIO Ecologică de tei 250g – Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calitatile exceptionale ale florilor din care provine. Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere, continutul sau fiind bogat in vitamine (in special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori si o cantitate insemnata de mana (cu toate proprietatile acesteia), etc. este fluida pana toamna, cand la temperaturi scazute cristalizeaza cu cristale mari, in sedimente existand o cantitate importanta de polen. Dupa aceasta cristalizare culoarea devine albicioasa iar gustul mai catifelat.

Miere BIO Ecologică de Salcâm 400g – o miere monofloră culeasă în general de la o singură specie de plantă, respectiv salcâm. Este asimilată foarte uşor de organism, oferind energie şi substanţe bioactive şi nutritive. Mierea de salcâm conține majoritatea mineralelor esențiale organismului uman: fosfor, potasiu, cupru, fier, calciu, mangan, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5 și B6. enzime, flavonoide, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic). În totalitate, mierea de salcâm conţine 435 substanţe.

miere eco certificata Herta Bio Apicole Sibiu

Miere BIO ecologică  poliflora 250g – Mierea polifloră este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din câte există.

Miere BIO ecologică de tei 250g – Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calitățile excepționale ale florilor din care provine.

Miere BIO ecologică de salcâm 400g – O miere monofloră culeasă în general de la o singură specie de plantă, respectiv salcâm. Mierea de salcâm conține majoritatea mineralelor esențiale.

Greutate0.900 kg
Cantintate

0,5 kg, 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cadou 3 Borcane Miere Bio Ecologică (total 900g)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul De Cumparaturi
×